Închide

Cel mai dificil șantier al primariei s-a instalat pe Moților

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 16, 2015 0 612

Pe strada Moţilor a început să lucreze Compania de Apă Someş care va înlocui, într-o prima fază, conducta de apă pe tronsonul cuprins între străzile George Coşbuc şi Iuliu Haţieganu, pe partea cu numere fără soţ. Artera va fi în șantier timp de cinci luni, de acum încolo.

Termenul de finalizare al acestor lucrări este 24 iunie 2015 (în funcţie şi de condiţiile meteorologice). Compania de Apă va lucrea la înlocuirea conductelor pe ambele părți ale străzii Moților, până pe strada Petru Maior. După ce va termina prima prima lucrare, urmează ca primăria să-i emită autorizații de spargere și pentru celelalte tronsoane de pe Moților.

Pe lângă lucrările care se efectuează la conductele de apă, se va lucra și la pozarea în subteran a cablurilor Electrice și de iluminat dar și la modernizarea rețelei de troleibuze.

În ceea ce privește lucrările de modernizare a străzii Moţilor, care vor cuprinde carosabilul şi trotuarele, termenul de finalizare este luna noiembrie 2015.

Primăria Cluj-Napoca îşi scuze clujenilor pentru deranjul produs şi le mulţumeşte pentru înţelegerea de care dau dovadă.

Citește și

Harta șantierelor la străzi. Unde se termină și unde încep lucrări dar și când vom scăpa de traficul de coșmar

Lucrările de modernizare la Calea Moţilor fac parte din proiectul cu finanţare din fonduri europene „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centrul istoric”. În cadrul aceluiaşi proiect mai sunt incluse străzile I.C. Brătianu, Memorandumului şi Avram Iancu. De contractul de lucrări din cadrul proiectului se ocupă Firma Viarom Construct apentru peste 16,9 milioane lei.

Sursa foto: Horváth Anna alpolgármester (Facebook)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu