Închide

Cei mici sunt așteptați la Iulius Mall Cluj să creeze spinnere și carusele din piese LEGO, folosind conceptul STEM

ActualitateSocial by Actual de Cluj - oct. 19, 2023 0 279

Știința, Tehnologia, Ingineria, Matematica și Fizica sunt cele cinci discipline care stau la baza educației de tip STEM. Tot mai mulți părinți apelează la activități și jucării STEM pentru a-i ajuta pe cei mici să își dezvolte creativitatea, gândirea logică și adaptabilitatea. Sâmbătă, 21 octombrie la Iulius Mall Cluj, copiii sunt așteptați la un atelier demonstrativ de inginerie în care pot aplica această tehnică.

Young Engineers Cluj îi așteaptă pe copii la un atelier demonstrativ de inginerie. De la ora 10.00până la 20.00, cei mici vor învăța noțiuni generale de inginerie și vor construi un titirez cu lansator (Spinner) și un carusel cu piese de LEGO. Atelierul este gratuit.

Atelierele care au la bază educația de tip STEM îi ajută pe cei mici să își dezvolte creativitatea, gândirea logică și adaptabilitatea, prin activități și exemple directe din natură sau viața reală. Prin această metodă, cei mici învață prin joacă principii din domenii cheie, precum: știință, tehnologie, inginerie, matematică și fizică.

Evenimentul este organizat de Young Engineers Cluj, care au în mod curent programe educaționale și cursuri bazate pe conceptul STEM, recunoscute și recomandate de Comisia Uniunii Europene și Harvard School of Education.

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu