Închide

Cea mai mare universitate din țară a stabilit cum au loc cursurile în facultățile sale, cu două săptămâni înainte de debutul anului universitar

Educaţie by Actual de Cluj - sept. 15, 2021 0 234

Cea mai mare universitate din țară a stabilit cum au loc cursurile în facultățile sale, cu două săptămâni înainte de debutul anului universitar.

La Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca fiecare facultate va decide cum anume desfășoară cursurile – online, față în față sau hibrid. ”Noi am fi preferat să începem cu organizarea cursurilor față în față (clasic) pentru toată lumea, însă trebuie să avem în vedere prevederile legale cumulate cu toate condițiile pe care noi le putem oferi ca infrastructură academică pentru asigurarea protecției în pandemie”, spune rectorul Daniel David. ”Deși încurajăm scenariul clasic, fiecare facultate, în funcție de profil și de resurse, își va stabili scenariile aplicabile programelor proprii din cele trei stabilite de ministerul de specialitate (clasic – hibrid – online), pentru a se asigura atât o calitate crescută a actului academic, cât și protecția stării de sănătate a comunității UBB și a orașului. Educația în regim clasic în pandemie nu se poate face cu orice preț”.

David a arătat că de azi, până în 17 septembrie, fiecare facultate își va prezenta detaliat pe site-ul propriu scenariile alese, după aprobarea lor de către conducerea UBB.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare