Închide

Ce străzi din Cluj închide concertul Depeche Mode

Administrație by Actual de Cluj - iul. 21, 2017 0 613

Concertul Depeche Mode din weekend de la Cluj închide mai multe artere importante de circulație, între care și o porțiune din Splaiul Independenței.

Restricțiile de circulație se aplică de mâine până în 24 iulie. Astfel,  în acest interval Splaiul Independenței se închide de la intersecția străzii Uzinei Electrice până la intersecția cu strada George Coșbuc de mâine la ora 15 până în 24 iulie, la 4 dimineața. Aleea Stadion se închide și ea, dar numai în ziua concertului, în 23 iulie intre orele 10 și 24. Totodată strada George Coșbuc se închide și ea de la intersecția cu strada Cardinal Iuliu Hossu până la intersecția cu Splaiul Independenței în 23 iulie între orele 17 și 24.  În plus, parking-ul Sălii Polivalente va fi închis și el în 23 iulie între orele 00 și 23, pentru lucrările de modernizare care durează de mai multe luni.

Amintim, celebra trupă Depeche Mode concertează pe Cluj Arena în 23 iulie în cadrul turneului său european – e, de altfel, nu doar singurul concert din România, dar și ultimul din cadrul acestui turneu.

Turneul Depeche Mode din Europa numără 32 de orașe din 21 de țări; a debutat în 5 mai și se încheie în 23 iulie cu un ultim show pe Cluj Arena.

Depeche Mode a mai fost în România în 2006 și 2013 – doar la București, însă.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive și de succes formații britanice. Se estimează că până în 2006 Depeche Mode au vândut peste 73 de milioane de albume în întreaga lume și au avut patruzeci și patru de piese în UK Singles Chart.  Deși foarte influenți în scena modernă electro-dance, rămân de obicei clasificați în genul alternativ.

Depeche Mode a fost fondat în 1980 de Dave Gahan (voce), Martin Gore (clape, chitară, voce, compozitor principal după 1981), Andrew Fletcher (clape secundare) și Vince Clarke (clape, compozitor principal 1980-81). Vince Clarke a părăsit formația după lansarea albumului de debut din 1981; curând înlocuit de Alan Wilder (clape primare) care a cântat în formație din 1982 până în 1995. După plecarea lui Wilder, Gahan, Gore și Fletcher au continuat să interpreteze ca trio.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare