Închide

Ce poți face la ștrandul Sun cu bani mai puțini ca anul trecut

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 17, 2015 1 611

E mai ieftin și s-au și îmbunătățit serviciile. Cu o investiție de 250.000 de lei. Banii s-au folosit pentru cosmetizarea ștrandului Sun care este deschis zilnic în acest sezon estival.

Nu e lux, dar s-au preocupat să ofere condiții decente clujenilor amatori de apă și plajă. Cel puțin asta anunță reprezentanții primăriei, cei care se ocupă, prin Regia Autonomă a Domeniul Public, de administrarea singurul ștrand public din oraș.

În 2014 existau doar 30 de șezlonguri. Acum, recuzita de plastic a fost completată cu sezlonguri din lemn. În total sunt 120. Închirierea lor se face la intrare și costă 5 lei pe zi. Chiar și așa, se dovedesc insuficiente, mai ales în zilele de weekeng când se face coadă la intrarea în complexul cu bazine de înot din cartierul Grigorescu, administrat de Regia Domeniului Public din subordinea primăriei.

Apa e încă rece. Luna aceasta va fi existins însă sistemul de încălzire prin punerea în funcțiune a unei instalații cu panouri solare. Spre deosebire de anul trecut, anul acesta există alernativa de a cumpăra mâncare și în interiorul ștrandului.

Aspectul strandului a fost îmbunătățit prin plantarea de arbuști decorativi și gazon, iar parcarea din afara acestuia a fost amenajată (capacitatea de 150 de locuri de parcare). S-a făcut și o pistă de alegare și s-au cumpărat și două piscine gonflabile pentru cei mici. Există și bărcuțe sau baloane cu care te poți plimba pe apă. În bazinul mic au fost amplasate și tobogane, tot pentru copii.

Investiția de „aranjare” a ștrandului din cartierul Grigorescu a fost suportată de la bugetul local și s-a cifrat la 250.000 lei. Față de 2014, au scăzut și tarifele practicate, pentru intrare, închiriere șerzlonguri sau activități sportive oferite.

Tarife ștrand Sun

Servicii

2015

2014

Intrare strand (adulti)

10 lei/zi

12 lei/zi

Intrare strand (copii)

5 lei /zi

6 lei/zi

inchiriere sezlong

5 lei/zi/buc. + 5 lei garantie

6 lei/zi/buc. + 5 lei garantie

inchiriere barcute

3 lei/15 minute

inchiriere baloane

5 lei/15 minute

inchiriere teren de fotbal

100 lei/ora

115 lei/ora

inchiriere teren de tenis

20 lei/ora

24 lei/ora

Masa de ping-pong

gratuit

12 lei/ora

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare