Închide

Ce poți face la ediția din 2019 a festivalului din șură care se ține într-o comună de lângă Cluj

ActualitateCultură by Actual de Cluj - iun. 14, 2019 0 163

Festivalul din șură – Mera World Music – care are loc deja de 4 ani la Mera, o localitate de lângă Cluj, se ține în perioada 1-4 august. Organizatorii au pregătit un program care include trupe din România, Ungaria, Norvegia, Grecia sau Turcia.

Vor concerta în șură Trei Parale (cei care au interpretat muzica din premiatul film Aferim), Torgeir Vassvik, Csík Zenekar, Near East Collective, Romano Drom, Erdőfű Népi Kamarazenekar sau lăutarii din Călata. În biserica reformată din sat vor susține reprezentanții Kubinyi Júlia și Szokolay Dongó Balázs.

”Familiile cu copii sunt așteptate și în acest an cu un program special, incluzând case de joacă sau jocuri în șură. Curioșii vor putea viziona filme și participa la discuții tematice, gurmanzii se vor putea delecta cu meniul din curtea gastro, iar cei obosiți sunt așteptați de hamacele din livada cea răcoroasă’‘, anunță organizatorii.

Potrivit acestora s-au pus în vânzare câte 1000 de bilete pe zi care se pot achiziționa de pe site-ul oficial al festivalului. Prețul este de 129 de lei/zi. Copiii sub 14 ani plătesc doar 10 lei/zi pentru a avea acces în șura gospodăriei Szarka. Satul Mera se află la 13 kilometri de Cluj-Napoca. Localnicii oferă și cazare pentru cei care vor să participe la toate cele patru zile de evenimente.

 

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare