Închide

Ce face primăria când vine gerul „siberian”

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - ian. 06, 2017 0 370

Poliția locală așteaptă alerte la dispeceratul structurii de la toți cetățenii de bine care observă persoane fără adăpost în oraș. Acțiunea, potrivit primăriei, vizează identificare și trasportarea la adăposturi a persoanelor care stau pe străzi și a fost inițiată având în vedere temperaturile scăzute pe timpul nopţii din această perioadă.

Zonele din Cluj-Napoca cele mai frecventate de către persoanele fără adăpost sunt Clinicilor, str. Anina,      str. Aurel Vlaicu, Piața Mărăşti, Autogara Beta, Calea Turzii, str. Fabricii de Chibrituri, str. Nirajului, str. Fabricii de Zahăr, Piața Unirii. Așa că, polițiștii locali din cadrul primăriei au făcut un apel către toți cei care observă persoane fără adăpost în zonele amintite, dar și în alte locuri din oraș să sune la dispeceratul poliției locale (numerele de telefon 0264/955 sau 0264/598784) unde să semnaleze prezența acestora.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică au desfăşurat mai multe acţiuni în perioada 01-05 ianuarie 2017 pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Cluj-Napoca. În urma acţiunilor au fost identificate 21 persoane fără adăpost, dintre care 18 adulţi şi 3 minori. Acestea au fost legitimate şi conduse la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului nr. 298 şi la cel de pe str. Dragoş Vodă, unde au fost preluate de către angajații din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială și Medicală”, au mai spus reprezentantanții primăriei.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare