Închide

Cauți apartament în Cluj? Ai târg imobiliar în weekend!

Economie by Actual de Cluj - sept. 18, 2015 0 708

Ați da 500 de euro/mp pentru un apartament în Florești? Sau mai bine peste 1.100 de euro (+TVA) pentru o locuință în bloc nou în Gheorgheni? Aveți ocazia să analizați, direct, pulsul din piața imobiliară locală – ofertele de apartamente se adună în acest weekend într-un nou târg care a început de azi în Cluj și care amestecă proiecte imobiliare cu alte oferte din domeniul amenajări-construcții.

A 6-a editție a Târgului de Imobiliare, Construcții și Amenajari botezat „Acasă de la A la Za început de azi și se desfășoară în mall, la Polus Center, în perioada 18-20 septembrie. Dintre dezvoltatorii și proiectele imobiliare aduse de participanții la târg, organizatorii au amintit nume ca Marina Residence, Green Residence Florești, Sophia Residence (clădire verde), FCC Imobiliare, Evo Capital Management – Florești, Someșul Cald (proiecte imobiliare în zone diferite ale Clujului), Studium Green, Ansamblul Intens – Florești, Coldwell Banker (consultanță imobiliară, reprezintă mai multe proiecte imobiliare), GP Construct – constructor și dezvoltator sau PLV Invest (arhitect, constructor). În oferta imobiliară de târg există și reprezentare “verde”. “Câți dintre voi știu ce înseamnă să locuiești și să întreții o clădire verde? Costurile de întreținere sunt cu mult reduse, iar taxele pentru o asemenea locuință scad semnificativ. La ediția a 6-a a rgului nostru aducem două proiecte rezidențiale bazate pe conceptul de Clădire Verde: Sophia Residence și Studium Green”, au precizat organizatorii.

Domeniul amenajări/încălzire/proiectare/construcție este reprezentat de câteva firme care vând diverse produse – pompe de căldură, marchize, electrocasnice, jacuzzi de interior și exterior, saltele sau mobilier.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu