Închide

Cât te costă un film TIFF la ediția 13

Actualitate by Kristina Reştea - mai 19, 2014 0 261

Sursa foto: TIFF

Sursa foto: TIFF

 

Prețurile biletelor au rămas la aceleași nivel ca la ediția precedentă, au anunțat organizatorii: 8 lei/film pentru elevi, studenți și pensionari, 10 lei pentru un bilet achiziționat cu o zi înaintea proiecției pentru celelalte categorii de public și 12 lei pentru un bilet cumpărat în ziua proiecției. “Un abonament care permite accesul la 35 de proiecții va costa 300 de lei, iar Gold Card-ul, care poate fi achiziționat cu 600 de lei, va permite accesul 35 de proiecții, dar și la petrecerile din cadrul festivalului”, a menționat Cristian Hordilă, manager TIFF.

Biletele vor fi puse în vânzare on-line vineri, 23 mai, pe www.biletmaster.ro. De la casieriile TIFF se pot cumpăra începând de luni, 26 mai, la Cinema Florin Piersic, Cinema Arta, Cinema Victoria și Casa TIFF (doar pentru invitați și persoanele acreditate), iar din 30 mai în Piaţa Unirii Open Air. Accesul la proiecţiile Mănăștur Open Air este gratuit. La Cinema Mărăști, un bilet achiziţionat pentru o proiecție va asigura accesul pentru două persoane.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.
  • Articole similare