Închide

Cât asfalt au primit clujenii în 4 ani

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - mai 23, 2016 2 524

De ce asfalt doar înainte de alegeri în Cluj-Napoca? Câte proiecte neterminate avem? A fost aprostrofat edilul clujean pe chatul live de conversații FaceBOC. În replică, primarul s-a declarat bucuros că a scăpat de înjutăturile de anul trecut când tot orașul era în șantier și a făcut un calcul pe 4 ani cu privire la cât asfalt a pus administrația locală în oraș.

În patru ani de zile primăria a pus în oraș asfalt cât echivalentul a 200 de stadione, așa a răspuns primarul mustrărilor venite de la clujeni privind faptul că administrația a început anul acesta cu o campanie masivă de asfaltare și reabilitare a străzilor și aleilor din Cluj, fix în perioada alegerilor locale din luna iunie.

2 ani și peste 200 de milioane de lei. Ce străzi a modernizat primăria și câte artere private n-au văzut asflat din bani publici

Potrivit edilului, primăria nu se poate opri chiar dacă este o perioadă mai specială pentru că are multe proiecte cu asfalt de terminat: drumul făgetului, alei dintre blocuri. „Doar nu ne vom ori acum că e o perioadă mai specială?! Tot timpul a fost un șantier la Cluj. Amintiți-vă câte înjurături am luat anul trecut pentru lucrările din centrul orașului, de pe Plopilor, Mănăștur, Gherogheni sau B-dul Muncii? Trebuie să terminăm proiectele europene. N-am ezitat și am lucrat în tot orașul și mă bucur că aceste zone sunt acum superbe. Asfaltate la standarde europene. Acum ce se întâmplă e la o scară mult mai mică. Everything is going according to the plan!”, a explicat primarul.

Din 2017, planuri de asfalt pe credit

Administrația locală are planuri să contracteze și un credit de circa 30 de milioane de euro din care, începând cu 2017 să asfalteze și străzile din extensiile orașului, dar și arterele private.

Orașul privat va fi primit în Cluj. Ce plan nou are primăria cu străzile private

2 comentarii

  1. Intradevar s-a asfaltat masiv in Cluj Napoca in ultimii ani, nu va mai amintiti cum arata orasul plin de gropi, zone multe lasate in paragina, etc. Acum incet incet se schimba in bine si dupa multa munca si Cluj Napoca va arata ca si un oras European 🙂

Scrie un comentariu