Închide

Cascadorul Mincă! CFR pierde un nou meci în Liga 1, criza se acutizează

Sport by Catalin Suciu - oct. 20, 2015 0 811

Deși are ocazii în fiecare joc, CFR Cluj nu mai reușește să strângă puncte în Liga 1. Aseară, în Gruia , a atacat Viitorul, a irosit câteva șanse importante, dar a ieșit încinsă de pe teren.

Fără succes de patru partide, „feroviarii” au atacat din primul minut Viitorul. Iar la prima incursiune periculoasă în careu, Jakolis a scos un penalty (13). Hațegan a dicatat lovitură de la unsprezece metri, dar când CFR-ul se pregătea să deschisă scorul a intervenit asistentul Vladimir Urzică, care i-a transmis centralului că se află în eroare. O fază discutabilă, dar Hațegan și-a ascultat colegul și a schimbat decizia.

Vitor Bruno a tras apoi agonizant pe lângă bară după o combinație frumoasă cu Beleck (29), iar în minutul  41, camerunezul a reluat defectuos o centrare din stânga. Finalul primei părți a adus și prima ocazie pentru oaspeți, după un corner și-o ieșire greșită a lui Mincă (45).

Debutul părții secunde a consemnat o nouă șansă importantă de gol, însă Beleck a ratat singur cu Râmniceanu (50). Și cum ocaziile se răzbună, Viitorul a lovit decisiv în câteva minute mai târziu. Achim a trimis o pasă peste toată apărarea clujeană, Chițu a dejucat pasul la offside , a scăpat spre poartă și a deschis scorul, profitând și de ieșirea întârziată a portarului Mincă (56).

Ceferiștii au strâns rândurile și-au continuat jocul tot în atac. Petrucci a nimerit transversala (60), iar după cinci minute Lopes a scăpat din marcaj și a restabilit egalitatea, după un nou corner. Clujenii au forțat și golul al doilea, dar Viitorul le-a dat lovitura de grație.

Benzar a pătruns în dreapta, a intrat în unghi și a tras la poartă, iar Mincă a scăpat mingea printre mâini, încununându-și seara cu o nouă gafă de proporții (67).

După 14 etape, CFR Cluj ocupă doar locul 9, având 14 puncte.

VIDEO “Blocnotes” din Gruia. “Căldura și-a făcut apariția, s-a văzut acest lucru. Apoi n-am fost proaspeți”

 

CFR: Mincă – Dani Coelho, Larie, Tînc, Camora – Gomelt, Petrucci – Jakolis, Cristian Lopez, Vitor Bruno – Beleck.

Antreor: Feri Dican

Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Boli, Mitrea, Cr. Ganea – I. Filip, Achim, Aganovic – A. Chițu, I. Hagi, Fl. Tănase.

Antrenor: Gica Hagi

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.