Închide

Casă cuprinsă de flăcări în Cojocna, pompierii luptă o jumătate de oră cu focul, fațada distrusă, zeci de metri pătrați de izolație mistuite

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 15, 2019 0 230

O casă din Cojocna a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută, cel mai probabil din cauza unei defecțiuni la instalația electrică. Fațada casei și zeci de metri pătrați de izolație termică au fost mistuite de flăcări – pompierii au avut nevoie de o jumătate de oră ca să stingă incendiul.

”În cursul nopții ce a trecut două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a lichida flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Simion Bărnuțiu, Cojocna.
Alarmarea pompierilor a fost la ora 2.20 iar pompierii au reușit să stingă focul în 30 de minute după ce au sosit la locul intervenției”, a explicat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș. Acesta adaugă că au fost distruse în incendiu fațada și izolația case pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, și parțial terasa casei. ”Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice”, a mai arătat Biriș.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare