Închide

Carne cu viermi la KFC

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - iul. 18, 2019 0 1179

Viermi în mâncare de la KFC: asta a găsit o femeie în vârstă care a cumpărat pentru nepoata sa un meniu de la cunoscutul lanț de fast-food. Femeia a depus și o plângere la Protecția Consumatorului Bihor. O anchetă este în curs la această oră.

Femeia a cumpărat un meniu Bucket for one, de la KFC miercuri după-masa, de pe Bulevardul Decebal din Oradea. A luat meniul la pachet pentru nepoata sa, iar acasă, în timp ce mâncau, cele două au văzut că bucățile de carne erau cu viermi.  Orădeanca  își va duce acum nepoata la analize pentru a fi sigură că nu riscă să se îmbolnăvească.  Femeia spune că a încercat să vorbească cu cei de la KFC, dar deocamdată nu a primit nici o explicație în afară de promisiunea unor verificări interne.  În schimb, a făcut mai multe fotografii pe care le-a trimis presei locale. Potrivit bihoreanul.ro, ea a depus și o plângere la protecția consumatorului Bihor, iar la această oră o anchetă este în desfășurare.

KFC România nu a oferit până acum  nici un răspuns pentru cele întâmplate.

 • Tags
  author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare