Închide

Care sunt fețele de festivalieri Untold care au câștigat concursul Day 15

ActualitateTop News by Actual de Cluj - sept. 08, 2015 0 509

Peste 60.000 de persoane din oraș, din țară și din afara României au participat, în medie, în fiecare zi a festivalului Untold.Acestea au fost materia primă a celor 88 de fotografi care s-au înscis în competiția Day 15 (proiect pilon al Capitalei Europene a Tineretului din Cluj). În urma concursului “The Untold Faces” au rezultat 15.000 de portrete de festivalieri din care 350 au fost jurizate între 15 și 31 august.

Reprezentanții Day 15 au anunțat, astăzi, câștigătorii: Locul 1: Ștefan Iulian Chirilus, locul 2: Marius Mircea Neag și locul 3: Marius Mariș cu cele trei fotografii cover ale articolului. Premiile sunt de 1000 de euro pentru locul I, 500 de euro pentru locul II și 200 de euro pentru locul III. „Un element inedit al acestui concurs de portrete este modul de jurizare – participanții aleg câștigătorii. Fiecare fotograf (care a respectat criteriile pentru a intra în etapa de jurizare) a ales câte 10 portrete care vor fi apreciate de ceilalți competitori și de asemenea, va primi feedback din partea fiecărui fotograf-concurent. Peste 350 de portrete vor fi supuse astfel votului fotografilor profesioniști și amatori participanți. Totodată, fotografiile-portret vor ieși din spațiul virtual și vor fi expuse publicului printr-o instalație realizată de echipa Day 15”, au mai spus cei de la Day 15.

Concursul Untold Faces a fost realizat de echipa Day 15 în parteneriat cu Untold Festival – ambele fiind proiecte strategice în cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu