Închide

Camora, la Bari. Căpitanul CFR-ulu e dorit în Italia

Sport by Catalin Suciu - ian. 12, 2016 0 373

Fundașul CFR-ului nu duce lipsă de oferte , fiind pe picior de plecare în această pauză comeptițională.

Mario Camora a devenit una dintre țintele Stelei , dar portughezul va juca, cel mai probabil, în Italia. Gazzetta dello Sport anunță că Bari vrea să-l transfere. Astfel, Camora s-ar putea reîntâlni în peninsulă cu un alt fost jucător al CFR-ului, Ionuț Rada, dar și cu Răzvan Zamfir, actual director sportiv al italienilor. De altfel, transferul a fost recomandat chiar de Zamfir.

“Am şi alte din oferte, nu doar de la Steaua. Dacă ar fi să plec aș vrea s-o fac doar pentru o ofertă avantajoasă atât pentru mine cât și pentru CFR, club care mi-a dăruit foarte multe. Eu mă simt bine aici, la Cluj”, a spus jucătorul.

Suma de transfer se ridică la 400.000 de euro, bani de care CFR-ul are nevoie ca de aer. În prezent, Bari ocupă locul 6 în Serie B și are ca obiectiv promovarea.

foto: cfr1907.ro

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu