Închide

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană îşi deschide filială la Cluj

Economie by Kristina Reştea - sept. 24, 2018 0 329

AHK Transylvania, cea mai nouă filială a Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane (AHK România), se lansează vineri, la Cluj

Germania este cel mai important partener economic al României și se află pe locul al doilea în topul investitorilor străini din România. „Numeroase companii germane sunt localizate în Transilvania, iar pentru a ne consolida prezența în regiune, înființăm o sucursală a AHK România cu sediul în municipiul Cluj-Napoca. Ne propunem să organizăm la Cluj întâlniri ale oamenilor de afaceri și delegații, cu scopul de a lua pulsul economiei la fața locului, dar și pentru a oferi prilejul oamenilor de afaceri de a se cunoaște, de a schimba opinii și de a beneficia de noi oportunități de business”, spun reprezentanţii AHK. La evenimentul de lansare participă Dragoș Anastasiu, președintele AHK România, Sebastian Metz, directorul general AHK și Florin Sabou, membru în Consiliul Director. Sunt aşteptaţi la Cluj şi Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei la București şi Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, dar şi Ștefan-Radu Oprea, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

Sursa foto: AHK, Dragoş Anastasiu, preşedinte AHK

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu