Închide

Cadu nu crede în reconstrucția de la CFR: „Nu știu dacă se mai poate și dacă se vrea. Nu stau să fiu la mijlocul clasamentului”

Sport by Catalin Suciu - mai 27, 2014 0 242

Căpitanul din ultimii ani de la CFR Cluj este în vacanță și analizează propunerile pe care le are. Cadu mai are un an de contract cu formația clujeană, dar pune condiții ca să rămână. „Trebuie să vrei și să poți să faci permormanță, nu doar să zici. Eu nu mai stau să fiu la mijlocul clasamentului”, a povestit portughezul pentru actualdecluj.ro.

Legendă: ofsaid.ro

Legendă: ofsaid.ro

Fundașul care evoluează de 8 ani la CFR are cel mai mare contract din lot , 25.000 de euro pe lună, plus diferite bonusuri , iar conducerea i-a transmis ferm că nu îi mai poate suporta salariul. Clubul dorește să-l păstreze și i-a propus un angajament de 10.000 de euro pe lună! Portughezul a stat de vorbă cu oficialii clubului înainte de a pleca în vacanță și a cerut un răgaz  înainte de a da un răspuns final. Cadu susține că nu este vorba de bani la mijloc. „Eu nu am problema asta, ci altele. Banii nu contează pentru mine, nu sunt genul acesta de fotbalist”, susține jucătorul.
Înainte de a pleca în Portugalia, Cadu a avut o discuție cu Arpad Paszkany și cu președintele Iuliu Mureșan, dar nu este convins că CFR-ul va mai trage la primele locuri și în sezoanele următoare.

„Am avut mai multe discuții. Eu le-am transmis că vreau să rămân la Cluj, unde mă simt foarte bine și prima mea opțiune este CFR. Dar nu pot sta să fiu la mijlocul clasamentului , să mă lupt la locurile 6-8, 8-10, eu nu pot accepta așa ceva. Performanță se poate face și cu bani mai puțini, sunt atâtea exemple. Didy, Renan , Sougou, Rafa Bastos, Luis Alberto, toți au venit pe bani puțini și aveau salarii de 10.000 pe lună. Au fost și alții și pe bani mai puțini, iar echipa a făcut performanță. Depinde ce se vrea la CFR Cluj și ce se poate. E bine de precizat ce se poate, că de vrut și Chiajna sigur și-ar dori să ia titlul. Eu analizez toate ofertele pe care le am , iar până pe 16 iunie voi da răspunsul meu. Eu am mai spus și repet, aș rămâne cu cea mai mare plăcere la Cluj, dar trebuie să facem performanță, să se vrea să se facă performanță și să se și poată”, a mai precizat fundașul.

Cadu are ofertă concretă de la Pacos Fereira, din Portugalia. „Am, este adevărat, dar nu mă grăbesc acum. Mai aștept, sunt în vacanță, analizez toate ofertele. Am mai multe oferte”, a adăugat portughezul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.