Închide

Bursa Română de Mărfuri a publicat anunțul privind licitația de achiziție a serviciilor pentru operarea noilor rame electrice de milioane de euro dintre care o parte vor rula pe rute din Cluj

Economie by Actual de Cluj - nov. 22, 2023 0 149

Bursa Română de Mărfuri a publicat anunțul privind licitația de achiziție a serviciilor pentru operarea noilor rame electrice de milioane de euro dintre care o parte vor rula pe rute din Cluj.

Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a anunțat că Bursa Română de Mărfuri (BRM) a demarat organizarea licitațiilor – prin procedură competitivă – privind achiziția de servicii publice de transport feroviar de călători prin punerea la dispoziție a materialului rulant nou achiziționat de ARF, respectiv a trenurilor electrice inter-regionale, denumite RE-IR, destinate transportului interregional feroviar de călători.

Criteriul de atribuire este ”valoarea compensației unitare lei/tren-km cel mai scăzut” în condițiile solicitate prin documentația procedurii. Ofertele pot fi depuse până în 11 decembrie la ora 16.30. Contractele au o valabilitate de cel mult cinci ani, adică 60 de luni ,și vor include un număr de trenuri și rute de circulație, detaliate pe cele două loturi. E vorba de 13 trenuri și 4 rute – București Nord – Brașov – Cluj Napoca, București Nord – Brașov, Brașov – Deda – Cluj Napoca, Cluj Napoca – Deva – Timișoara Nord și respectiv 12 trenuri și 4 rute – București Nord – Suceava, București Nord – Iași, București Nord – Galați, Iași – Cluj Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare