Închide

BREAKING Peste 100 de elevi și profesori infectați deja cu coronavirus la Cluj

EducaţieSănătateTop News by Mihai Prodan - oct. 12, 2020 0 776

La o lună de la deschiderea anului școlar zeci de elevi din Cluj sunt infectați cu coronavirus, și alte zeci de cadre didactice se află în aceeași situație. Numărul depășește o sută de cazuri, astăzi.
E vorba de 77 de elevi din 45 de școli, și respectiv 29 de cadre didactice din 24 de unități de învățământ, conform unui raport al Comisiei Județene pentru Situații de Urgență.

În Cluj funcționează peste patru sute de școli, dintre care doar zece funcționează în scenariul 3 de predare, exclusiv online, iar alte peste o sută funcționează în regim hibrid, în care cursurile sunt predate alternativ, fizic și respectiv online. Marea majoritate a școlilor, aproape 300, funcționează în scenariul 1 de predare, adică participare zilnică față în față a tuturor elevilor și profesorilor, cu aplicarea normelor de protecție sanitară.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare