Închide

Infecția cu coronavirus scade sub 2 la mie în Cluj-Napoca, scade la o treime într-o lună

Sănătate by Mihai Prodan - mai 04, 2021 1 374

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut sub două cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca, astăzi, pentru prima dată în ultimele luni, într-o tendință în ultima lună care a determinat scăderea la doar o treime a ratei de infectare în mai puțin de o lună.

Datele Direcției de Sănătate Publică din Cluj, publicate în urmă cu puține momente, arată că incidența infecției cu coronavirus a scăzut în Cluj-Napoca, astăzi, la 1,98 cazuri la mia de locuitori, prima dată în ultimele luni când incidența scade sub pragul de două procente. Aceasta, în condițiile în care în 5 aprilie, în urmă cu aproape o lună, incidența infecției era de 7,67 cazuri la mie iar în 23 aprilie  incidența înregistrată în oraș era de 4,16 la mie.

Să mai menționăm că numărul total al cazurilor de infecție cu coronavirus depistate în ultimele două săptămâni în Cluj-Napoca e mai mic de 700, în scădere față de aproximativ 2.000 înregistrate în urmă cu două săptămâni.

Un comentariu

  1. „2,98 cazuri la mia de locuitori, prima dată în ultimele luni când incidența scade sub pragul de două procente.” Deci, 2,98 e sub 2…

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.