Închide

Brandul "Clujana" în pericol să se piardă!

AdministrațieTop News by Cosmina Fernoaga - nov. 28, 2014 0 368

Reprezentatantul Consiliului Județean în Adunarea Generală a Acționarilor la societatea „Clujana”, Axente Husar,  a atras atenția că pericolul ca acest brand să se piardă este foarte mare:  „S-a realizat un audit la nivelul societății iar neregulile care s-au descoperit  conduc la pericolul ca brandul Clujana să se piardă. Eu vă propun să solicităm revocarea Consiliului de Administrație și să schimbăm de urgență echipa de management”. Consilierul PDL, Alexandru Coroain a apreciat că spusele lui Husar sunt grave, dar că orice decizie va lua Consiliul Județean trebuie să fie în conformitate cu legislația: „Nu putem acționa chiar așa. Trebuie să ne încadrăm în lege. Ce se întâmplă dacă schimbăm conducerea, trebuie să existe un raport de evauluare și apoi să deciem”.

Chiar dacă noua conducere a Clujana a venit pe filiera PSD, liderul acestui partid la Cluj, consilierul județean Remus Lăpușan, a precizat că este în totalitate de acord cu solicitarea colegilor săi, Husar și Coroian. ” Trebuie să avem o informare cu situația economică a fabricii în cel mai scurt timp și să luăm o decizie în consecință. Ideea propusă de domnul Husar este cât se poate de în regulă. De asemenea, sunt de acord și cu ce spune domnul Coroian. Vedem auditul și procedăm așa cum spune legea”.

Fabrica de încălțăminte Clujana este unul dintre puține brand-uri ale Clujului care au mai rămas în picioare, după ’89 încoace.

 

  • author photo two

    Cosmina Fernoaga

    Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu