Închide

Bonus fără depunere la cazino – ce este și în ce constă? (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - sept. 14, 2021 0 159

Ești nou la cazino și ai auzit înainte de bonusuri fără depunere? Ești curios în ce constau și cum le poți revendica? Află detalii aici!

Ce sunt bonusurile fără depunere la cazino?

Atunci când auzim sintagma bonus fără depunere la cazino, majoritatea dintre noi avem o idee destul de vagă în legătură cu acest tip de promoție, cu atât mai mult dacă suntem începători la păcănele sau jocuri de masă. Poate fi greu să înțelegem în ce constă această ofertă și ce înseamnă termenii și condițiile atașate – tocmai de aceea, suntem aici să simplificăm lucrurile pentru toți pariorii începători.

Ghidul începătorului la cazino – ce este un bonus fără depunere?

Bonusurile fără depunere la cazino reprezintă fonduri extra sau rotiri gratuite pe care un operator ți le oferă atunci când te înregistrezi pe platforma sa. Acesta este și motivul pentru care bonusurile fără depunere sunt cele mai populare oferte în rândul jucătorilor din România și cele mai dezbătute pe forumuri și comunități de pariori – în fond, cui nu îi plac lucrurile gratis?

Bonusurile fără depunere aduc beneficii nu doar jucătorului, ci și cazinoului, scopul acestora fiind de a atrage noi jucători și de a-i determina să rămână pe platformă. În plus, numărul cazinourilor licențiate din România crește de la an la an, iar mai multă competiție între operatori se transpune și în mai multe oferte, din ce în ce mai atractive, pentru jucătorii noi.

Cum primesc un bonus fără depunere?

Bonusurile fără depunere pot fi obținute doar de jucătorii noi care se înregistrează pentru prima dată pe un cazino online. În cele mai multe dintre cazuri, tot ce trebuie să facă jucătorul este să completeze formularul de înregistrare și să încarce copii scanate după documentele sale pe platforma cazinoului pentru certificarea rezidenței și a identității (buletin și/sau carnet de șofer și o factură la utilități sau un extras de cont bancar).

Unele cazinouri le pot cere nou-veniților să insereze și un anumit cod bonus la înregistrare pentru a primi rotiri gratuite la diverse sloturi sau bani extra în contul de jucător. În alte cazuri, poate fi nevoie să vorbești direct cu cei de la customer support pentru a primi bonusul.

Ce înseamnă termenii și condițiile atașate unui bonus fără depunere?

Majoritatea bonusurilor fără depunere vin cu două categorii de termeni și condiții atașate – condiții de eligibilitate și cerințe de rulaj. Nu trebuie să-ți faci griji – sună mai complicat decât este în realitate iar noi îți vom explica foarte simplu în ce constau ambele.

Condițiile de eligibilitate se referă la tipul de jucător căruia i se adresează bonusul sau la metoda de plată pe care trebuie să o folosești pentru a revendica o ofertă. În acest caz, pentru că bonusul nu implică nicio depunere, dacă ești jucător nou, ai îndeplinit din start condițiile de eligibilitate și nu mai trebuie să faci altceva.

Cerințele de rulaj se referă la de câte ori este nevoie să pariezi valoarea unui bonus înainte de a-l putea retrage în bani reali. De exemplu, dacă operatorul îți oferă 20 RON fără depunere cu o cerință de rulaj de 20x, va trebui să cheltui 20×20, adică 400 RON înainte de a retrage câștigurile din bonus.

De ce aș revendica un bonus fără depunere?

Argumentul cel mai important în favoarea bonusurilor fără depunere este că revendicarea lor îți permite să încerci gratuit oferta unui nou cazino. Nu doar că nu plătești nimic, dar poți folosi fondurile bonus sau rotirile extra la zeci de sloturi online sau jocuri de masă și cărți (ruletă, blackjack, video poker sau baccarat). În acest mod, nu își riști bugetul iar, dacă nu ești mulțumit de oferta cazinoului, poți oricând să-ți dezactivezi contul sau să decizi să nu investești bani reali pe mai departe.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Sursa foto : pixabay.com

Nici un comentariu

Scrie un comentariu