Închide

Bode a atacat azi cu recurs decizia Tribunalului care i-a respins cererea în scandalul acuzațiilor de plagiat la UBB Cluj, se judecă la Curtea de Apel

Educaţie by Actual de Cluj - ian. 26, 2023 0 208

Ministrul de Interne acuzat de plagiat în lucrarea sa de doctorat susținută la Cluj, care a deschis proces împotriva universității iar cererea sa a fost respinsă în instanță, a atacat decizia cu recurs, azi.
Ministrul de Interne Lucian Bode, care a deschis proces împotriva Universității ”Babeș-Bolyai” la Tribunalul Sălaj, unde cererea sa a fost respinsă în urmă cu câteva zile, a atacat decizia cu recurs, astăzi.
La termenul din 17 ianuarie, singurul deocamdată din proces, instanța Tribunalului Sălaj i-a respins lui Bode cererea de suspendare a executării Hotărârii Comisiei de Etică a UBB care a găsit vicii în lucrarea sa de doctorat, ca nefondată. Să precizăm că între timp comisia de etică a emis o nouă hotărâre, în care a constatat că lucrarea de doctorat a lui Bode este ”profund viciată”, iar această a doua hotărâre nu a fost atacată de ministru.

Recursul se judecă la Curtea de Apel Cluj.
Mai jos situația procesului:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu