Închide

Boc: „Suntem la 59,45%, cea mai înaltă rată de vaccinare din țară. Trebuie să atingem ținta de 80%-90%”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 01, 2021 0 366

Cluj-Napoca este în faza de platou, cu tendință ușoară de scădere a numărului de cazuri de Covid-19, a anunțat primarul Emil Boc. Oficialul a prezentat o situație la zi privind îmbolnăvirile, arătând că rata de infectare în Cluj-Napoca este de 11,26 la mie, orașul fiind undeva după locul 15 în clasamentul național al municipiilor.

 

„Vaccinarea funcționează. Suntem la 59,45% persoane vaccinate cu cel puțin o doză. Cea mai înaltă rată de vaccinare din țară. Dacă îl adăugăm și pe cei trecuți prin boală ajungem la aproape 68%. Aceasta arată responsabilitate, maturitate și o populație care înțelege modalitatea prin care se iese din pandemie. Îi felicit pe clujeni că au rămas consecvenți și felicit corpul medical. Drumul nu trebuie să se oprească. Trebuie să mergem mai departe, să atingem ținta de 80-90%, cum sunt alte țari din Uniunea Europeană unde viața aproape a revenit la normal. Sunt convins că împreună vom reusi să fim primii din România care să atingem acest standard european”, a spus primarul Emil Boc la ședința Consiliului Local din 1 noiembrie.

Edilul a prezentat o serie de date la zi privind rata de incidență din judetul Cluj dar și date pe municipiul Cluj-Napoca plus o comparație cu alte municipii din România care întregistrează rate de infectare mult mai mari.

sursa foto: Florin Morosanu Facebook

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu