Închide

Boc şi-a anunțat candidatura la un nou mandat la Primărie

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 13, 2024 1 158

Peimarul din Cluj-Napoca Emil Boc şi-a anunțat azi candidatura pentru un nou mandat, printr-un live pe Facebook.

„Îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului”, a anunțat acesta. „Vă mulțumesc pentru onoarea pe care mi-ați încredințat-o de a conduce acest minunat oraș. Împreună, am reușit să schimbăm în bine orașul nostru și să fim mândri ca suntem clujeni.

Singur, poți să faci atât de puțin, împreună putem face atât de mult”, a fost mesajul edilului, care e primar de 20 de ani.

În acest an alegerile locale au loc în 9 iunie, alături de cele europarlamentare. ”Respect punctul de vedere al celor care nu sunt încântați de această decizie pe care am luat-o, nu poate mulțumi pe toată lumea, în democrație nu poți mulțumi pe toată lumea”, a spus Boc în live-ul în care și-a anunțat candidatura. ”Mai sunt multe lucruri de făcut (…) de asemenea candidez pentru a duce la nivelul următor mândria de a fi clujean. Vreau să știe toți din țară cât de minunați sunt oamenii ăștia de la Cluj și ce loc minunat pe pământ e Cluj-Napoca. Repet, fără a spune că e perfect, am reușit lucruri importante (…) Pregătesc Clujul viitorului, Clujul anului 2050. am muncit mulți ani la pregătirea multor proiecte”.
Boc a vorbit și de eternele proiecte de care vorbește deja de decenii, cum ar fi pasajul rutier de la Tăietura Turcului ori metroul, care a fost pus pe tapet încă din urmă cu zece ani, și care ar pregăti orașul pentru ”nivelul anului 2030”, adică peste câțiva ani.”Sunt proiecte la care am lucrat de foarte mulți ani și sunt aproape de faza de implementare, decisivă pentru a putea fi realizate: conectarea Clujului la autostradă, spitalul regional de urgență, metroul, trenul metropolitan – ”lucruri care duc Clujul la nivelul anului 2030-2050”, a spus el.

 

Un comentariu

  1. Dă-l afara pe Nicu-militianul de la locală….și poate mai ai șanse ..(la ce prostii face acel personaj pe seama clujenilor)..altfel …..e cam GATA!

Scrie un comentariu

Articole similare