Închide

Boc îndeamnă la susținerea PMP. Buda zice că-i făcătură

PoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - mai 23, 2014 2 506

Foarte mulți clujeni au primit, ieri, în cutia poștală, fluturași cu sigla PMP, în care apare primarul Emil Boc, alături de Traian Băsesescu, Elena Udrea și alți reprezentanți ai Mișcării Populare.

20140523_150221 foto PMP

„Și eu votez Mișcarea Populară”, stă scris pe pliant sub semnătura lui Emil Boc. În ultimele zile, primarul Boc a ieșit în campanie electorală, alături de candidatul PDL, Daniel Buda, cu care, de altfel, este și prieten. Pe de altă parte, el n-a lipsit nici de la evenimentele PMP din țară, pozându-se cu candidații acestei formațiuni politice. Totuși, plaiantul răspândit în cutiile poștale ale clujenilor, deși pare autentic, ar fi o făcătură, conform spuselor liderul PDL Cluj, Daniel Buda. „Vă asigur că este un pliant fals. Emil Boc mă susține pe mine.  PSD-ul a răspândit acest pliant, știu sigur. Cei de la PMP au spus că nu au scos nici un pliant și că au și făcut plângere penală împotriva PSD”. În replică, liderul PSD Cluj, Remus Lăpușan, susține că nu înțelege despre ce vorbește Daniel Buda. „Nu știu nimic despre nici un pliant, nu înțeleg ce probleme au cei de la PDL sau PMP. Eu zic să ne vedem cu toții de campanie, iar ei sa nu se mai ocupe cu prostii”, a comentat Lăpușan. Pentru a contracara efectul pliantului PMP, reprezentanții PDL au scos și ei pliante cu Emil Boc, pentru a le arăta clujenilor că primarul îl susține pe Daniel Buda. Surse din partid ne-au comunicat că pliantele PDL vor fi împărțite în această noapte.

2 comentarii

  1. Da, desigur, PSD a facut pliantele….ma cata ipocrizie pe capul lor. Nu aveti rusine? Ati impanzit Clujul cu PMP, inclusiv in centrul orasului, cu afisaje ilegale gramada, oare nu v-a lasat domnul Boc sa le faceti? Ca mie mi se pare ciudat ca nu se sesizeaza, si nu raspund nici la sesizarile altora… Ii foarte dubios…Eu cred ca Boc va joaca pe degete si pe voi si pe PDL…

  2. Sa va fie rusine, sunteti niste ipocriti, faceti orice doar ca sa dati cu noroi in PSD, nesimtitilor! Lipsa de caracter in cele 2 partide (PDL si PMP) e fara masura. Doua partide lipsite de rusine si coloana vertebrala! RUSINE, BOC!!!

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.