Închide

Boc despre situația interna din partid: „Ce nu îmi place în PNL, nu îmi place ideea aceasta că se dau sfaturi premierului prin Facebook. Aceste atitudini ar trebui să fie de domeniul trecutului”

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Actual de Cluj - ian. 07, 2022 0 237

Primarul Emil Boc a condamnat, într-o intervenție telefonică la o emisiune locală,  faptul că PNL nu acționează ca o echipă disciplinată și că nu toți oamenii din partid îl susțin prin ieșirile publice pe premierul Nicolae Ciucă. Primarul l-a mai lăudat pe deputatul Sabin Sărmaș, unul dintre numele vechiculate, alături de Robert Sighiartău, pentru a prelua portofoliul Ministerului Digitalizării.

„Ce nu îmi place în PNL, nu îmi place ideea aceasta că se dau sfaturi premierului prin Facebook. Aceste atitudini ar trebui să fie de domeniul trecutului. Când colegi de partid își spun părerea și dau sfaturi nu în interiorul partidului ci prin postări pe Facebook despre anumite lucruri. Un partid are o anumită rigoare și o disciplină iar un premier trebuie susținut cu toate forțele și mijloacele posibile pentru că este emblema numărul unu pe care o are un partid în relația cu cetățeanul astăzi. Și atunci aceste lucruri trebuie puse în primul rând în valoare și nu știu eu, dorința ta de a avea un breking news sau de a face un titlu strigător de știri care a doua zi nu mai există. Trebuie să lucrăm mai mult la partea asta de echipă și de consolidare a susținerii Guvernului prin toate mijloacele posibile pentru că asta înseamnă șansa PNL-ul de a performa politic, dincolo de performanța administrativă pe care trebuie să o aibă Guvernul despre care zic eu se ridică până acum la nivelul așteptărilor”, a spus Boc la Ziua Live.

Primarul a comentat și posibilitatea ca portofoliul Ministerului Digitalizării să revină Clujului și deputatului PNL Sarbin Sărmaș, lăudându-l pe acesta.

„Evident că noi susținem orice candidat care este din zona Clujului dar suntem la fel de realiști că aceste funcții sunt la nivel național ale Partidului Național Liberal și vom vedea. Sabin Sămaș este o resursă extrem de valoroasă a Clujului și de ce nu și a PNL, este un om care a confirmat în diversele funcții pe care le-a deținut. Deci amândoi (Savin Sărmaș și Robert Sighiartău) au bastonul de ministru precum și alții pentru că nu se reduce oferta doar la cei doi. Decizia va fi în interiorul partidului și acolo o să ne pronunțăm și o să vedem care va fi soluția finală împreună cu premierul României care are ultimul cuvânt, ca să știți cum funcționează lucrurile”, a mai spus primarul.

sursa foto: PNL Cluj Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu