Închide

Boc: „De săptămâna viitoare, dacă se va aproba și la nivel național, suntem pregătiți să deschidem creșele în maximum 3 zile”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - iun. 13, 2020 0 460

Din toamnă, mai precis luna octombrie, Primăria va deschide o nouă creșă pe strada Grigore Alexandrescu nr. 47A, creșa Cenușăreasa. Potrivit municipalității lucrările sunt realizate în proporție de 75%. În luna februarie 2021 vor fi finalizate alte 90 de locuri în creșă, pe Meziad. În prezent există 1232 de locuri în creșele publice din oraș.

Noua creșă construită de Primăria Cluj-Napoca pe Grigore Alexandrescu va avea 90 de locuri. După încheierea lucrărilor vor fi realizate procedurile de recepție, avizare etc., în paralel cu dotarea interioară, astfel încât proiectul să fie încheiat până în luna octombrie. În februarie va fi deschisă și extinderea creșei de pe Meziad, tot cu 90 de locuri.

Primarul Emil Boc a anunțat că municipalitatea este pregătită să deschidă toate creșele din oraș în cel mult trei zile de la un eventual anunț făcut de autorități la nivel central.

„În ședința de Consiliu local din data de 18 iunie 2020 vom dezbate și aproba un proiect de Hotărâre de Consiliu local pentru acordarea unui sprijin financiar la plata bonelor. În acest moment avem 1.232 de locuri în creșe, toate creșele au fost reabilitate și modernizate. În luna februarie 2021 vor fi finalizate alte 90 de locuri în creșă. De asemenea, de săptămâna viitoare, dacă se va aproba și la nivel național, suntem pregătiți să deschidem creșele în maximum 3 zile de la reglementarea de la nivel național.” a declarat primarul Emil Boc.

sursa foto: Emil Boc Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare