Închide

Boc cel fără de rușine, cu coada între picioare în PNL

PoliticaRecomandarea redacțieiTop News by Cosmina Fernoaga - nov. 08, 2014 0 446

E oficial, a nunțat la Cluj chiar candidatul ACL la președinție, Klaus Iohannis, PDL și PNL au devenit un singur partid: noul PNL. Lucrurile sunt bine așezate în ceea ce-i privește pe liderii acestor două mari partide care au fuzionat în mod legal, rezultatele alegerilor prezidențiale din primul tur de scrutin au ieșit cum nu se poate mai favorabil pentru ei, cel puțin la Cluj și în celelalte județe din Ardeal, prin urmare era de așteptat ca și trădătorii să-și revizuiască opțiunea.

În primul tur al alegerilor prezidențiale, primarul Clujului, Emil Boc, a defilat în mod ostentativ cu Elena Udrea peste tot prin țară, i-a cântat în strună, s-a pozat cu ea în cele mai ridicole ipostaze, i-a declarat public susținerea și ne-a prezentat nouă în mod repetat motivele pentru care consideră că Udrea este „bună pentru România”. Boc nu s-a limitat la atât, el și-a pus soldații din Primărie – și aceștia membri PDL (există imagini demonstrative) – să lipească afișe cu Udrea prin Cluj Napoca, și le-a comandat liderilor organizațiilor PDL din județ să scoată voturi cât mai multe în favoarea Elenei Udrea. De altfel, rezultatele obținute de Udrea în localități clujene cu primari PDL sunt parcă toate trase la indigo, fapt ce arată că fără sprijinul lui Boc și al PDL, Udrea n-ar fi ajuns niciodată la scorul de 5%. Atât a putut să facă Boc pentru Udrea, să o aducă la un scor de 5% pe Cluj (și pe țară, în final), atâta a făcut.

După un asemenea scor de 5%, primarul Clujului, Emil Boc, a simțit că trebuie să se întoarcă la masa campionilor. Mai timid la început, a evitat să dea nas în nas cu Iohannis care s-a aflat la Cluj pentru a se întâlni cu liderii PDL-PNL din Transilvania-Banat. Și-a făcut însă apariția la petrecerea liberalilor de joi seara, de după întâlnirea cu Iohannis. Sursele Actual de Cluj au informat că la această petrecere se afla și liberalul Varujan Vosganian și că acesta nu s-a sfiit să-l ironizeze printr-o pildă pe Emil Boc, pentru că apare să culeagă roadele la final de bătălie: „Se spune că un fermier a chemat mai mulți lucrători să-i culeagă via. Unii au venit dis de dimineață, alții au sosit pe la prânz, iar unii doar pe seară, când via era gata culeasă. Fermierul, om de cuvânt, a decis să-i plătească pe toți în mod egal, cu toate că în felul acesta le-a creat o mare nedreptate celor care lucraseră întreaga zi”.

Trebuie spus că Boc nu s-a limitat să se ducă doar la petrecerea liberalilor. În mod cinic, el s-a prezentat și la ședința membrilor ACL (noul PNL) pentru a analiza situația rezultatelor votului din primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale .  (Sura foto: pagina de facebook a liderului PDL Cluj, Daniel Buda):

1012953_629103673864844_7464173177104331374_n

10418188_629103870531491_3027917880958419309_n

 

 

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.