Închide

Biblioteca județeană din Cluj și-a închis porțile de teama coronavirusului dar anunță mii de titluri în biblioteca digitală

CulturăSănătate by Mihai Prodan - mart. 26, 2020 0 511

Biblioteca județeană din Cluj s-a închis temporar de teama noului coronavirus, dar anunță că pune la dispoziția clujenilor câteva mii de titluri, în format digital.

Biblioteca digitală a Bibliotecii Județene ”Octavian Goga” din Cluj-Napoca are peste 5.500 de titluri de carte. ”Este vorba de carte aflată în domeniul public sau carte digitizată cu acordul autorului”, după cum arată biblioteca într-un anunț. ”Cum o găsiți? Simplu. Din pagina web a bibliotecii, căutați în catalogul on-line, în câmpul de căutare și marcați căsuța ”Disponibil în format electronic”. Biblioteca digitală este în lucru, ”parte a colectivului muncește la digitizarea documentelor. Îi așteptăm și pe alți autori să fie parte din această inițiativă”, mai arată biblioteca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare