Închide

Becali, un nou derapaj în spațiul public: „CFR e echipă ungurească. E rușinos să câștige ungurii în anului centenarului”

Sport by Catalin Suciu - feb. 05, 2018 1 2181

Patronul lui FCSB nu vrea ca Dinamo să intre în play-off pentru că s-ar alia cu CFR-ul odată ajunsă acolo. Becali a spus că „e rușinos să câștige ungurii în anul centenarului.”

„Eu nu vreau Dinamo în play-off. E mai frumos cu Dinamo, dar nu vreau. Că o să vină dinamoviștii și o spună că au zis fanii că nu o vor pe Steaua campioană și au pus presiune. Și Miriuță e ungur. Cum să țină ungurii cu românul? Miriuță a jucat pentru Ungaria.  E ordin de zi, de la Orban (n.r. Orban, premierul Ungariei), ca CFR să ia campionatul în anul centenarului României. CFR este echipă ungurească. E rușinos să câștige ungurii în anul centenarului și de aceea mă lupt așa tare”, a spus Gigi Becali la Pro X.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Un comentariu

    Scrie un comentariu