Închide

Bebelușul care urma să fie operat de specialiști din străinătate pentru că cei din Cluj sunt în concediu a intrat în operație la Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 11, 2019 0 386

Bebelușul născut cu o malformație la inimă care ar fi avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență de medici din străinătate deoarece specialiștii din Cluj se aflau în concediu a intrat în operație astăzi la amiază – la Cluj, căci medicii s-au întors din concediu pentru aceasta.

Bebelușul Ștefan Zoltan e operat de medicul Manuel Chira și echipa de cardiologi de la Institutul Inimii din Cluj. „Planul inițial care se centra pe o intervenție în doi pași la Clinica Polisano din Sibiu, intervenție care trebuia realizată de medicul Costache și echipa de cardiologi din Bristol, a fost abandonat pentru că starea de sănătate a lui Ștefan s-a deteriorat peste noapte”, explică Emanuel Ungureanu, clujeanul care a făcut cunoscut acest caz.

Bebelușul s-a născut pe 2 ianuarie la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie „Dominic Stanca” din Cluj cu o malformație gravă a inimii (transpoziția vaselor mari si defect septal. Acesta urma să fie operat în 14 ianuarie de o echipă de medici englezi din Bristol în Sibiu, la o clinică privată.

Citește detalii despre caz:

Bebelușul din Cluj născut cu o malformație gravă a inimii va fi operat de o echipă de medici englezi. Singurii medici din Transilvania care l-ar fi putut opera erau în concediu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare