Închide

Beat și fără permis, fură o autoutilitară și defilează prin Florești. Acum riscă să ajungă după gratii

Actualitate by Catalin Suciu - nov. 24, 2017 0 255

IPJ Cluj a reținut o persoană care acum e acuzată de furt și riscă să ajugă la îmchisoare.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost oprit în trafic, pe raza comunei Florești, în timp ce conducea o autoutilitară.

„La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 22:45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat un bărbat care circula cu un autovehicul, neavând permis de conducere. Totodată, s-a stabilit că bărbatul se afla sub influența alcoolului, având o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, un tânăr, de 24 de ani, din județul Botoșani, a fost depistat conducând o autoutilitară pe DN1 E60, pe raza localității Florești.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul luase cheile autovehiculului de la deținător, fără știrea acestuia, în scopul folosirii. În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și furt în scop de folosință, fapte prevăzute de Codul penal”, menționează Insperctoratul Județean de Poliție.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu