Închide

Bătaie la ieșirea de la film, în Florești. ”Au bătut oamenii cu bâtele de baseball”

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 05, 2019 2 2305

Bătaie aseară la ieșirea de la film, în mall-ul din Florești. ”Au bătut oamenii cu bâtele de baseball, ce au ieșit de la film”, a reclamat un clujean.

Au fost o mulțime de martori la acest incident, ce s-a lăsat cu urme de sânge pe pardoseala mall-ului. ”Eram acolo acuma nu de mult, lucrez la cinema și i-am văzut după ce au ieșit de la film că încep să se bată. După ce au început bătaia am văzut cum fug afară din mall și  nu am mai mers după ei. Am văzut după cum sunt afara cu poliția și ambulanța. Am făcut și o poză la sângele ce au lăsat pe jos”, a relatat un clujean, Paul Negrean, plasator la cinema.

Conflictul a avut loc în jurul orei 1.30 dimineața, la ieșirea de la film. ”Aveau un conflict mai vechi, se pare că, din ce zice victima. S-au întâlnit acolo întâmplător, se cunoșteau”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Traian Morar, pentru actualdecluj.ro.

Un alt martor completează: ”nu știu de la ce a pornit bătaia. Eu era în parcare când au început să se bată. Erau mai mulți în cele două mașini, cu bâte de baseball. Când au văzut că sună lumea la Poliție au început să urle ”hai să fugim că vine Poliția”.

Conflictul s-a soldat cu patru victime ale celor doi agresori, dintre care unul s-a folosit de o bâtă de baseball. Nici una dintre cele patru victime, însă, nu a depus plângere până acum. ”Colegii noștri s-au sesizat din oficiu, după un apel al unei terțe persoane la 112. Dacă ei vin cu plângere efectiv continuă cercetările, dacă nu depun plângere în 90 de zile lucrarea va fi clasată. Vom verifica dacă se încadrează și la tulburarea ordinii și liniștii publice, să vedem ce a fost acolo”, a spus pentru actualdecluj.ro purtătorul de cuvânt al Poliției Cluj, Traian Morar. Până la sosirea polițiștilor la locul faptei cei doi agresori părăsiseră zona, fiecare cu mașina sa, dar Morar spune că identitatea acestora e cunoscută, chiar dacă cei doi nu au fost găsiți deocamdată și, din ce spune acesta, polițiștii nici nu se grăbesc să-i caute. ”Ce e important e că sunt identificați, dar nu au fost găsiți. Nu e o urgență dacă nu e plângere. Identitatea lor e cunoscută”, a adăugat acesta.

Negrean completează pentru actualdecluj.ro: ”după ce ieșiseră din sala 8 și se terminase ultimul film văd cum cineva dă un pumn la altcineva, după care mai vin câțiva, erau vreo 5-6, și merg afară. Nu am mai mers după ei să văd ce se întâmplă, e bine că nu am mers că poate veneau și la mine, și după ce am dus gunoaiele, am spălat ochelarii 3D și ce mai era am ieșit și văd acolo la intrare Poliția și Ambulanța”.

Scrie un comentariu