Închide

Bătaie în Florești. Un bărbat și o femei au fost transportați de urgență la spital!

Actualitate by Catalin Suciu - iun. 09, 2014 0 535

Membrii a două familii s-au luat la bătaie în Florești , iar în urma conflictului un bărbat și o femeie au sfârșit la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

 

 

Strada Colonia Noua, Florești

Strada Colonia Noua, Florești

Doi bărbaţi care au provocat un scandal pe str. Colonia Nouă din comuna Floreşti, judeţul Cluj au fost identificaţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti; bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 ore.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au dispus începerea urmăririi penale faţă de doi bărbaţi din comuna Floreşti, judeţul Cluj, de 35 ani şi 58 ani, aceştia fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

“În  fapt, la data de 08 iunie a.c., în jurul orei 17:45, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în localitatea Floresti, zona străzii Colonia Nouă, judeţul Cluj, are loc un scandal, mai multe persoane suferind leziuni corporale.  Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti care au intervenit la locul indicat au identificat persoanele  ce au iniţiat scandalul, respectiv un bărbat de 35 ani şi un bărbat de 58 ani, ambii din comuna Floreşti, judeţul Cluj.  Cu ocazia verificărilor a rezultat că, în urma unor neînţelegeri între membrii a două familii, aceştia au intrat în conflict, ajungând să se lovească reciproc. Au fost acordate îngrijiri medicale persoanelor ce au suferit leziuni, iar un bărbat de 38 ani şi o femeie de 34 ani au fost transportaţi la UPU1 Cluj-Napoca pentru îngrijiri şi investigaţii, fără a se impune internarea acestor”, se arată într-un comunicat IPJ Cluj.

Victimele au fost examinate de către medicul legist, care a concluzionat că viaţa acestora nu a fost pusă în pericol, iar pentru vindecarea leziunilor suferite sunt necesare maxim 8-10 zile de îngrijiri medicale.

.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.