Închide

Bătaie de joc la adresa clujenilor: un amărât de drum județean, subiect de propagandă politică

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - aug. 24, 2016 0 458

Modul în care arată drumurile din județul Cluj ar trebui să însemne o imensă rușine pentru toți politicienii care s-au perindat pe la Consiliul Județean, dar cu toate acestea, unii își permit să facă pe inocenții și să-i acuze pe rivalii lor de incompetență administrativă, lansând în spațiul public tot soiul de teme propagandistice, că doar tot se apropie alegerile parlamentare.

Deși par să nu-și amintească, reprezentanții PSD Cluj s-au aflat la rândul lor în forul Consiliului Județean, ba chiar au condus această instituție și mai mult, în multe situații au colaborat cu liberalii, mai ales când se punea problema împărțirii banilor publici. Drept urmare, PSD-iștii nu sunt mai puțin viovați de starea drumurilor județene. Astăzi, ei s-au trezit că se impune să-l mustre pe noul președinte al Consiliului Județean, Alin Tișe, că prea a început să se laudă cu niște amărâți de kilomtri de drum județean.

Concret, PSD a trimis un comunicat de presă, semnat de Remus Lăpușan – cel care a fost președintele organizației clujene până mai ieri (și care a avut și mai are încă mandat de consilier județean), cu privire la situația drumului județean 109B Fundătura – Cornești (de 17 km):

„Alin Păunel Tișe anunță că s-au turnat două straturi de asfaltpe drumul Judetean 109 B Fundătura – Cornesti între km 0 si 17. Din păcate lucrurile nu stau așa iar Alin Tișe dezinformează clujenii privind starea precară a drumurilor județene. Mai jos aveți poze care arată starea drumului între Cornesti si Fundătura. Îl invitam pe dl. Alin Tișe să nu mai facă administrație din birou și să se deplaseze în teren pentru a vedea cum arată drumurile județene la fața locului„.

IMG_1371PSD-iștii mai invocă perioada guvernării PSD, când pentru modernizarea acestui drum s-ar fi alocat 7,7 milioane de lei, apreciind că liberalii sunt cei care n-au reușit să se apuce de treabă. Ce nu spun PSD-iștii e faptul că nu demult, chiar un membru PSD conducea Consiliul Județean, iar social democrații aveau suficiente mandate în forul administrativ, astfel încât să-și poată impună punctul de vedere. Însă, așa cum liberalii n-au consturit nimic, tot la fel n-au făcut-o nici PSD-iștii.

După comunicatul PSD, a venit cum era de așteptat și replica reprezentantului PNL, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean. Acesta i-a acuzat pe PSD-iști de ipocrizie și de vorbărie ieftină.

Când PSD mă critică înseamnă că sunt pe drumul cel bun şi că fac ceea ce trebuie pentru clujeni. Lucrurile bune îi deranjează pentru că ei doresc să nu fac nimic. Vestea proastă pentru ei este că e doar începutul. Vom asfalta zi de zi până când clujenii vor avea drumuri normale, nu dezastruoase cum le-au lăsat cei de la PSD”, a mai transmis Tișe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare