Închide

Băsescu o compară pe Firea cu Boc. „Ţoapa de Voluntari atacă mizerabil, în timp ce primarul de Cluj…”

Politica by Actual de Cluj - iun. 14, 2018 0 520

Fostul președinte Traian Băsescu o compară pe primărița din București, Gabriela Firea, cu primarul din Cluj Emil Boc, acesta din urmă fiind și fost premier în mandatul când Băsescu era președinte. Diferențele între cei doi primari, spune Băsescu, sunt considerabile, mai ales că acesta din urmă o cataloghează pe Firea ca „o țoapă”.

„Ţoapa de Voluntari cumpără autobuze cu motorizare diesel, în timp ce primarul de Cluj cumpără autobuze electrice”, scrie Băsescu pe Facebook. „Ţoapa de Voluntari o atacă mizerabil pe Angela Gheorghiu , în timp ce primarul de Cluj aplaudă din sală marii artişti prezenţi la TIFF. Ţoapa de Voluntari vrea să fure ceva din gloria Simonei Halep şi ţine să urce pe podium alături de campioană, în timp ce la Cluj primarul a urmărit-o pe Halep din tribună la Fed Cup. Ţoapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o să facă, în timp ce la Cluj primarul spune din când în când, ce a făcut. Ţoapa de Voluntari bagă tot bugetul primăriei numai în spectacole cu artişti plătiţi regeşte mult peste valoarea lor, în timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanţează (Jazz in the Park, TIFF, Untold etc. )
Asta este diferenţa între un primar care lucrează pentru comunitate şi o Ţoapă de Voluntari ahtiată după imagine care bagă toţi banii cetăţenilor în propria-i proslăvire”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare