Închide

Bărbatul care se dădea drept jandarm, legitima trecătorii și le cerea bani, ar fi jefuit un clujean la 3 dimineața, de bunuri de zeci de mii de lei

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 20, 2019 0 160

Bărbatul care se dădea drept jandarm, legitima trecători și le cerea bani, jefuise și un bărbat în propria casă, pe care-l ușurase de zeci de mii de lei.

E vorba de un bărbat de 31 de ani din comuna bistrițeană Dumitrița, prins de un jandarm adevărat în timp ce se dădea drept jandarm și despre care polițiștii au aflat că furase bunuri de zeci de mii de lei din casa unui bărbat, folosindu-se de calități false.

Bărbatul este bănuit că în 14 iunie la ora 3 dimineața, folosindu-se de calitatea falsă de jandarm, a pătruns în locuinţa unui bărbat din Cluj-Napoca de unde, profitând de neatenţia acestuia, ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 6.000 de lei. „Informația care a dus la identificarea bărbatului, a fost oferită de un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, care la data de 15 iunie a.c., în timp ce se afla în timpul liber l-a observat pe susnumitul îmbrăcat într-o ținută asemănătoare Jandarmeriei, având un comportament suspect”, spun polițiștii, care au deschis dosar penal pentru furt calificat și l-au reținut pentru 24 de ore.

actualdecluj.ro a cerut mai multe informații Poliției privind furtul calificat și vom reveni cu date când le vom obține.

UPDATE Se pare, spun polițiștii, că cei doi se cunoșteau iar falsul jandarm nu s-a folosit de această calitate pentru a intra în casa omului. Aceștia nu au putut preciza nici ce anume a putut fura acest fals polițist încât prejudiciul a ajuns la aproape 15.000 de euro.

Citește și:

Un jandarm fals a fost prins de un jandarm adevărat. Legitima oameni și le cerea bani

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu