Închide

Bărbatul care s-a spânzurat ieri în Turda a lăsat în urmă câteva blocuri cu apa tăiată

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 23, 2022 1 429

Bărbatul care s-a spânzurat ieri și a fost găsit pe malul Arieșului, ar fi recurs la acest gest din cauza faptului că ar fi avut probleme cu banii pe care i-a încasat pentru plata apei.

O persoană care locuiește în zona respectivă a declarat pentru turdanews.net că în cursul zilei de miercuri cei de la Compania de Apă Arieș au sistat furnizarea apei potabile într-un bloc de pe strada Lotus nr. 2. Mai mulți locatari au fost indignați, spunând că ei au plătit facturile de apă, dar nu știu de ce s-a oprit apa. ”Nu știu daca știți: a lăsat câteva blocuri fără apă (n.r. bărbatul care s-a spânzurat încasa banii). Banii s-au încasat, chitanța s-a dat, dar n-a plătit la Compania de Apă. Câteva blocuri sunt fără apă, de pe Macilor, Lotus și cred că mai sunt. Și acuma Compania de Apă nu vrea să dea drumul la apă, până nu se achită din sumă (…) Blocul Lotus 2 nu are apă de miercuri. S-a facut ședință si trebuie plătit o sumă mare de bani. Miercuri, mortul n-a răspuns, iar ieri s-a spânzurat”, a arătat aceasta.

Un comentariu

  1. Bună ziua,
    D-voastră va numiți jurnaliști?!!! Nu aveți pic de rușine când calomniat și denigrați imaginea unei persoane decedate?!!!
    Individul care a dat vine pe dl care s a sinucis v a relatat ca sunt restanțieri în blocuri și debranșarea de la apa era anunțată de ceva timp?! Normal cei care au plătit sa fie indignați pe colocatarii rău platnici!!! Nu pe o persoana care s a sinucis!!!!
    Prostia la ea acasă cu știri mizere și mincinoase!!! Sa va fie rușine și de o parte șiș și de alta!

Scrie un comentariu