Închide

Bărbat din Cluj-Napoca dat dispărut în 25 noiembrie, găsit azi mort în lacul barajului de pe Someș, în Grigorescu

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 04, 2020 0 154

Un bărbat de 90 de ani din Cluj, dat dispărut de mai multe zile de către familie, a fost găsit azi mort, în acumularea de apă de pe Someșul Mic, în zona Grigorescu-Mănăștur.

La fața locului au intervenit echipajele de urgență ale pompierilor. Purtătorul de cuvânt Andrei Biriș relatează: ”Două autospeciale și o barcă de salvare au fost alertate în această dimineață ca urmare a solicitării venite prin numărul unic pentru urgențe 112., înregistrată în jurul orei 10.10. Pompierii au găsit corpul bărbatului de circa 90 de ani, căzut în acumularea de apă a barajului de pe râul Someșul Mic, situat în zona Grigorescu-Mănăștur, care au reușit să-l scoată la mal, folosind echipamentele din dotare, fără a fi necesară coborârea bărcii de salvare la apă. Bărbatul prezenta rigiditate cadaverică, astfel încât nu au putut fi începute manevrele de resuscitare”.

Este vorba de un bărbat care a părăsit locuința în urmă cu mai bine de o săptămână, în 25 noiembrie și nu s-a mai întors, iar familia a alertat Poliția. ”La data de 25 noiembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că acesta a părăsit locuința de domiciliu, însă nu s-a mai întors. În cauză se efectueză cercetări pentru stabilirea împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, arată Inspectoratul Județean de Poliție.

Bărbatul se numea Emil Abrudan și avea 90 de ani.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu