Închide

Băiat de 14 ani lovit mortal de ambulanță pe trecerea de pietoni, angajații ISU Cluj țin moment de reculegere mâine în toate subunitățile

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 27, 2018 0 221

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Cluj țin un moment de reculegere în toate subunitățile mâine la ora 12, după ce o mașină SMURD ce se afla în misiune a ucis pe trecerea de pietoni duminică într-un accident de circulație în centrul Clujului.

„Pierderea vieții adolescentului, în accidentul petrecut duminică, ne afectează profund pe toti, cei care facem parte din ISU și SMURD Cluj. Este o pierdere incomensurabilă pentru familie, iar într-o altă măsură ne-a afectat pe toti, dar mai ales pe conducatorul auto, care se afla în timpul unei misiuni menite să salveze o altă viață”, spune comandantul ISU Cluj, Ion Moldovan.

Amintim, un băiat de 14 ani din Cluj-Napoca a murit duminică după ce a fost lovit de o ambulanță aflată în misiune. Băiatul traversa strada regulamentar, împreună cu un grup de colegi, pe culoarea verde a semaforului, pe bulevardul 21 Decembrie 1989. Șoferul ambulanței, cu semnalele acustice și sonore pornite, se grăbea să preia un bebeluș de 5 luni adus cu un elicopter pe aeroport.

 

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu