Închide

Avocatul lui Lucan: „E un nonsens ce se întâmplă”

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 20, 2017 1 3632

Avocatul fostului șef al Institutului de Transplant Renal Mihai Lucan, Eugen Iordăchescu, spune despre clientul său că va fi dus la audieri în București, după ce în această dimineață procurorii DIICOT au descins la locuința medicului și respectiv a fiului acestuia, într-un amplu dosar de delapidare.

„Mihai Lucan va fi dus la audieri la Bucureşti. Din punctul nostru de vedere, nu există nicio dovadă că au fost comise faptele de către profesorul Lucan sau de fiul acestuia, Ciprian. Se bazează acuzaţiile pe nişte estimări făcute nu se ştie cum, nu există o expertiză. E un nonsens ce se întâmplă”, a spus Iordăchescu, citat de mediafax.ro.

Eugen Iordăchescu e avocat penalist, fost procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de apel Cluj. În cariera sa a fost și șef al Direcției Generale Juridice din cadrul Ministerului Finanțelor Publice și procuror financiar coordonator la Camera de Conturi. E specializat în drept penal, drept procesual penal, drept financiar și fiscal. Când l-am sunat se pregătea să plece la București, unde sunt programate audierile celor cercetați în acest dosar, inclusiv a lui Lucan. Conform Codului de Procedură Penală, la instanțele din Capitală, mai exact la Tribunalul București, ar urma să ajungă și propunerea de arestare preventivă din partea procurorilor, dacă aceștia decid să nu continue cercetările cu inculpații în stare de libertate.

 

Citește și:

https://actualdecluj.ro/fostul-sef-al-institutului-de-transplant-renal-mihai-lucan-acuzat-de-delapidare-perchezitii-diicot-in-aceasta-dimineata/

  • Un comentariu

    Scrie un comentariu