Închide

Avion cu peste 160 de oameni la bord, nevoit să se întoarcă pe aeroportul din Cluj după decolare din cauza unor probleme tehnice

Actualitate by Catalin Suciu - iul. 23, 2019 0 273

Un avion al companiei BlueAir care a decolat din Cluj spre Constanța, a fost nevoit să se întoarcă pe aeroportul din Cluj după decolare din cauza unor probleme tehnice. Peste 160 de pasageri stau de dimineață în aaeroportul clujean și așteaptă acum să plece spre Constanța la ora 16:00, cu un alt avion.

Un avion care a decolat azi de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj spre Constanţa, cu 163 de pasageri la bord, s-a întors din cauza unor probleme tehnice. Doar câteva minute a stat avionul în aer, până când echipajul a sesizat anumite avertizări ale computerului de zbor.  Potrivit conducerii aerioportului, aeronava a aterizat în condiţii de siguranţă, iar pasagerii aşteaptă o altă aeronavă a companiei ca să îi ducă spre destinaţie.

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, zborul spre Constanţa a fost reprogramat pentru ora 16.00, după ce decolase, iniţial, la ora 9.30.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare