Închide

AVERTIZARE METEO: Ploi, temperaturi scăzute și ninosori până duminică după-amiază

Social by Catalin Suciu - apr. 04, 2015 0 604

Potrivit informării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă până duminică, la ora 14:00, vor fi ploi în toate regiunile, iar pe alocuri, în Transilvania va ninge, arată mediafax.
Pe parcursul zilei de sâmbătă, cerul va fi temporar noros şi vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoareîn zona de munte, local, mixte, în Transilvania şi Maramureş, predominant sub formă de ploaie în Crişana, Banat şi Moldova şi cu totul izolat doar sub formă de ploaie în rest.

Harta
Duminică vremea se va menţine rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros şi temporar, îndeosebi seara şi noaptea, vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ploaie. Excepţie vor face Crişana şi Maramureşul unde înnorările vor fi temporare, iar precipitaţiile vor cădea pe arii restrânse. În zona montană vor predomina ninsorile, iar în a doua parte a intervalului lapoviţe şi ninsori vor fi şi în Transilvania şi în Moldova. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, iar cele minime se vor încadra între -3 şi 7 grade. Izolat, în nord-vest, vor fi condiţii de brumă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare