Închide

Avem și noi un Central Park recunoscut ca destinație de călătorie

Administrație by Luminiţa Silea - iun. 25, 2014 0 245

Parcul Central Simion Bărnuțiu alias Central Park a obținut un certificat de excelență de la a tripadvisor.com.  Este vorba despre cel mai mare site de călătorii din lume care a acordat distincția, în urma recenziilor pozitive primite. Primarul Emil Boc a afișat la cazinoul din parcul central certificatul de excelență și a lipit un sticker pe ușa de la intrare pentru a marca intrarea în circuitul de călătorii internațional a parcului central Simion Bărnuțiu și a cazinoului.

 

TripAdvisor premiază obiectivele turistice în funcție de recenziile pozitive și acordă certificatele de excelență ca o recunoaștere a destinației pentru călătorii. Așa a primit și parcul central din Cluj.

Parcul central din Cluj „Simion Bărnuțiu” a fost reabilitat cu bani europeni la pachet cu clădirea cazinoului care a intrat în circuitul evenimentelor culturale din oraș.

Foto: Ovidiu Vasile Cîmpean

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.