Închide

Avarie la conducta de apă în Florești, circulația a fost paralizată, e nevoie de săpături la 6 metri, în cel mai bun caz intervenția se finalizează diseară

Administrație by Actual de Cluj - apr. 23, 2024 0 283

O avarie la conducta de alimentare cu apă potabilă din Florești, în această dimineață, a paralizat traficul.

”Compania de Apă Someș a inițiat astăzi o intervenție pentru a remedia o avarie”, spune primarul Bogdan Pivariu. Intervenția presupune o săpătură în prima bandă a DN1, care în Florești poartă numele Avram Iancu, la numărul 366, la o adâncime de peste șase metri. ”Am dislocat două echipe ale Poliției Locale pentru a dirija traficul și a asigura perimetrul de intervenție”, spune primarul. ”Mă asigur că toate eforturile sunt făcute pentru a gestiona situația cât mai rapid și eficient posibil, cu un disconfort al traficului cât mai redus posibil. Avem asigurări din partea reprezentanților Companiei Apa Someș că vor mobiliza un număr mare de echipe pentru a remedia situația până în cursul serii”.
”Urmare a unei avarii la conducta principală de canalizare care traversează localitatea Florești, Compania de Apă Someș S.A. va interveni cu săpătură pe DN1 aproximativ în zona străzii Avram Iancu, la numărul 336. Intervenția va demara în jurul orei 08.00 pentru a permite majorității participanților la trafic să ajungă la Cluj-Napoca. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Personalul Companiei va depune eforturi pentru reducerea la maxim a timpului de intervenție, însă este o lucrare complexă la canalul principal, iar la acest moment nu se cunoaște încă amploarea avariei”, a transmis și Compania de Apă ”Someș”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare