Închide

Autoturism răsturnat pe calea ferată între Poieni și Ciucea/ Mașina era condusă de un minor de 16 ani / Traficul feroviar a fost oprit aseară

ActualitateSinteză știri locale by Actual de Cluj - ian. 17, 2022 0 71

Pompierii militari au fost solicitați să intervină, duminică seara în jurul orei 18.30, după ce un autoturism s-a răsturnat pe calea ferată între localitățile clujene Poieni și Ciucea, mai exact în zona Valea Drăganului.

Autoturismul era condusă de un minor de 16 ani, potrivit IPJ Cluj.

„Accidentul s-a produs pe DN 1 E60, în localitatea Poieni, unde un tânăr de 16 ani, care se deplasa în direcţia localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se pe şinele căii ferate. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezenţa alcoolului. În cadrul cercetărilor urmează a fi stabilite circumstanţele conducerii autoturismului de către tânărul de 16 ani, transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Traficul feroviar a fost oprit pe linia respectivă, transmite ISU Cluj.

„O autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin și un echipaj SAJ au intervenit în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată, în zona localității Valea Draganului. La fața locului pompierii au găsit un autoturism răsturnat pe calea ferată și ocupantul ieșit din acesta”, se precizează în comunicarea ISU Cluj.

Potrivit ISU Cluj, tânărul a fost consultat la faţa locului de echipajul SAJ şi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

„Acesta era în stare de conştienţă şi cooperant” se menţionează în comunicatul ISU Cluj.

Foto: ISU Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu