Închide

Au vrut să zboare de la Cluj cu analize falsificate

Actualitate by Mihai Prodan - iun. 03, 2021 0 198

Au mai fost găsite persoane care voiau să zboare de la Cluj cu buletine de analiză falsificate, în contextul pandemiei de coronavirus.

S-a întâmplat în urmă cu două zile când polițiștii de la Transporturi Aeriene au depistat un bărbat și o femeie de 35 de ani, ambii din Sibiu, care ar fi prezentat la îmbarcarea în aeronavă buletine de analize medicale cu privire la care exista suspiciunea că nu ar fi autentice. Cu o zi mai devreme, polițistii au depistat doi bărbați, de 29 și 56 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care, la îmbarcarea pentru zborul Cluj-Napoca- Londra, ar fi prezentat teste pentru depistarea virusului Covid-19 despre care există suspiciunea că ar fi false. ”Cercetările se desfășoară pentru stabilirea tuturor împrejurărilor cauzei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, transmit anchetatorii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare