Închide

Au ras terenul de pe șantierul viitorului spital regional de urgență chiar dacă proiectul e de ani în etapa de hârtii. „Constatăm cu regret că Guvernul nu a finalizat încă Studiul de Fezabilitate”

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - feb. 20, 2019 0 741

Pas înainte concret pentru mirajul spitalului regional de urgență de la Cluj, pe al cărui viitor șantier au fost rase toate clădirile existente deja.

Consiliul Județean din Cluj a anunțat în urmă cu puține momente că a finalizat lucrările de demolare ale clădirilor de pe terenul în suprafață de 14,4 hectare pe care îl predase Ministerului Sănătății ca aici să fie construit viitorul spital regional de urgență. „Solicităm Guvernului să demareze în regim de urgență realizarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj și să înceapă lucrările de construcție. Constatăm cu regret că Guvernul nu a finalizat încă Studiul de Fezabilitate pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj”, arată președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cu referire la faptul că pentru acest exercițiu financiar, 2014-2020, nu este prevăzută nicio finanțare pentru „acest obiectiv de maxim interes pentru întreaga Regiune de Nord-Vest a țării”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare