Închide

Au început înscrierile. Untold caută peste 2.000 de tineri care doresc să fie voluntari în cadrul festivalului

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - mai 09, 2023 0 199

Peste 2.000 de persoane, care au peste 16 ani împliniți, sunt așteptate să se alăture echipei de voluntari pentru ediția 2023 a festivalului Untold. Perioada de înscriere se derulează între 9 mai și 8 iunie, online, pe https://untold.com/volunteers. După această perioadă, voluntarii vor trece printr-o etapă de selecție, iar răspunsurile pentru cei aleși în echipă vor veni până pe data de 20 iunie 2023.

„Voluntarii sunt o componentă extrem de importantă în procesul de organizare al festivalului Untold. Aceștia fac parte din echipa care, în fiecare an, oferă o experiență unică în cele patru zile și patru nopți de festival. Cei care se înscriu în voluntariat pot face parte și din echipele artiștilor și DJ-ilor internaționali care vin la festival. Cei care se înscriu în programul de voluntariatpot opta pentru departamentul în care vor să își desfășoare activitatea: Acces, Acreditări, Angels, Backstage, Check-in, Resolution, User Experience sau Stewarzi. Doritorii pot selecta cinci opțiuni în alegerea departamentelor, după care vor fi distribuiți către un singur departament, în funcție de numărul de locuri disponibile și de ordinea în care a fost realizată selecția. Voluntarii selectați vor participa la sesiuni personalizate de pregătire și training pentru fiecare echipă în care vor intra”, au arătat organizatorii.

La ediția din 2022 a festivalului Untold au participat circa 2000 de voluntari.

Untold este în clasamentul celor mai mari 10 festivaluri din lume și în acest an va avea loc între 3 și 6 august, în Cluj-Napoca. Acest tărâm plin de magie își va deschide din nou porțile pentru oamenii din întreaga lume, alături de care se va scrie povestea celui de-al 8-lea capitol UNTOLD.

La ediția cu nuărul 8 din 2023, vor fi la Cluj-Napoca: Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alesso, KSHMR, Salvatore Ganacci, Amelie Lens, Boris Brejcha, Camelphat și Marco Carola. Alți artiști vor fi anunțați de organizatori în următoarea perioadă.

Foto: Untold 2022/sursa Untold/Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu